WEKO3
アイテム
Effects of the continuous intake of Lacttobacillus casei strain shirota-fermented milk on risk management of long-term inpatients at health service facilities for the elderly
https://jair.repo.nii.ac.jp/records/2001115
https://jair.repo.nii.ac.jp/records/200111503f58a70-5844-4b14-b0ae-3529f1332ee0
| 名前 / ファイル | ライセンス | アクション |
|---|---|---|
|
|
|
| Item type | 学位論文 / Thesis or Dissertation(1) | |||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| 公開日 | 2011-03-20 | |||||||||
| タイトル | ||||||||||
| タイトル | Effects of the continuous intake of Lacttobacillus casei strain shirota-fermented milk on risk management of long-term inpatients at health service facilities for the elderly | |||||||||
| 言語 | en | |||||||||
| タイトル | ||||||||||
| タイトル(翻訳) | (Lacttobacillus caseiシロタ株を含有するプロバイオティクス発酵乳の継続飲用が高齢者施設長期入所者のリスク管理に及ぼす影響) | |||||||||
| 言語 | ja | |||||||||
| 言語 | ||||||||||
| 言語 | eng | |||||||||
| 資源タイプ | ||||||||||
| 資源タイプ識別子 | http://purl.org/coar/resource_type/c_db06 | |||||||||
| 資源タイプ | doctoral thesis | |||||||||
| アクセス権 | ||||||||||
| アクセス権 | open access | |||||||||
| アクセス権URI | http://purl.org/coar/access_right/c_abf2 | |||||||||
| 著者 |
辺, 蕾
× 辺, 蕾
|
|||||||||
| 学位名 | ||||||||||
| 言語 | ja | |||||||||
| 学位名 | 博士(医学) | |||||||||
| 学位授与機関 | ||||||||||
| 学位授与機関識別子Scheme | kakenhi | |||||||||
| 学位授与機関識別子 | 32620 | |||||||||
| 言語 | ja | |||||||||
| 学位授与機関名 | 順天堂大学 | |||||||||
| 学位授与年度 | ||||||||||
| 内容記述タイプ | Other | |||||||||
| 内容記述 | 2010年度 | |||||||||
| 言語 | ja | |||||||||
| 学位授与年月日 | ||||||||||
| 学位授与年月日 | 2011-03-20 | |||||||||
| 学位授与番号 | ||||||||||
| 学位授与番号 | 甲第1191号 | |||||||||